Getest: Bontrager Vostra damesschoen

Bontrager-schoenen-800x525[1]

Goede fietsschoenen zonder een fortuin neer te leggen? Deze Bontrager Vostra schoenen heb je in huis voor €99. Wat kan je voor dit bedrag precies verwachten qua comfort en looks? Het antwoord: verrassend veel! 

Trek’s Bontrager heeft een behoorlijke collectie als het gaat om dameskleding, accessoires en schoenen. En daar zitten flink wat verschillen in als het gaat om de prijzen. Positief, want Bontrager heeft voor zowel een klein als groot budget voldoende opties. En dat voor zeer ervaren, maar óók beginnende wielrensters.

Bontrager Vostra damesschoen
De Vostra schoen is verkrijgbaar in een matte donkergrijze/zwarte uitvoering en voor wie echt wil opvallen is er ook een knalgele variant. Allebei met drie klittenband sluitingen, zichtbare ventilatiegaatjes en het Bontrager logo op de voor- en achterkant.

The Ride Pyrenees 2020

Jij fietst wij doen de rest
Doe mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nummer 21

NIEUW